Kwartaalstraat 32                                                      Verkocht
Almere

Omschrijving

Let op : Deze riante villa op ruime kavel en gelegen aan lommerrijke laan bieden wij u aan middels een bieden vanafprijs!

Werken aan huis en een volledig woonprogramma op de begane grond mogelijk!

Deze riante villa is gelegen aan wellicht één van de mooiste lanen van Almere en staat garant voor optimaal genieten van zowel de woning als de omgeving. De woning is behoorlijk ruim op de begane grond waardoor het vrij eenvoudig is om hier een kantoor- of praktijkruimte te realiseren of wellicht een slaapkamer met badkamer. De woning staat goed gesitueerd op de kavel waardoor er veel tuin is om van te genieten. Inpandig is er een uitgekiende indeling waardoor er een hoge mate van praktische functionaliteit is ontstaan hetgeen bijdraagt aan het woongenot. Ook de omgeving staat garant voor optimaal woonplezier, een ligging in één van de mooiste en ruim opgezette wijken van Almere. De naam zegt het al, de Seizoenenbuurt is in alle jaargetijden groen. Ook alle voorzieningen zoals scholen, winkels, treinstation en de uitvalswegen naar de Randstad zijn snel bereikbaar.

Indeling:
Via de verzorgde voortuin met parkeergelegenheid voor meerdere voertuigen bereikt u de entree van het woonhuis. Binnenkomst in de hal met toegang tot de meterkast, toilet, trapopgang, bijkeuken, woonkamer en de voormalige garage.

Woonkamer
De woonkamer is ruim en tuingericht. Er zijn vele raampartijen waardoor de kamer een prettige lichtinval heeft en er naar alle zijden een leuk uitzicht is op de tuin. De kamer kan verruimd worden door het verwijderen van de tussenmuur tussen de keuken en de woonkamer. Ook de aangrenzende werkkamer kan eenvoudig bij de woonkamer worden betrokken. Zo ontstaat er een leefruimte van wel bijna 75 m2! De woonkamer is voorzien van een plavuizen vloer met vloerverwarming, meerdere schuifpuien naar de tuin en een fraaie haard als ware blikvanger en sfeerbrenger.

Keuken
Momenteel is een gesloten keuken aanwezig. Echter kan door het weghalen van de lichte scheidingswand deze ruimte eenvoudig samengaan met de woonkamer waardoor er een open keuken ontstaat. De keuken is uitgevoerd in een moderne kleurstelling en voorzien van diverse inbouwapparatuur zoals een vaatwasser, gaskookplaat, afzuigschouw en koel-vriescombinatie. Tevens is er een ruime voorraadkast bereikbaar vanuit de keuken.

Werken/ spelen
Direct grenzend aan de woonkamer is er een fijne ruimte welke geschikt is als werkkamer of speelplek voor de kinderen. Zoals gesteld kan deze ruimte bij de woonkamer worden betrokken. De ruimte is circa 13 m2 groot en middels een toog vanuit de woonkamer bereikbaar.

Slapen, baderen .. of toch werken?
De voormalige garage is aangepast en momenteel geschikt als riant kantoor aan huis. Maar ook het realiseren van een slaapkamer met badkamer is hier mogelijk. Deze ruimte is namelijk bijna 30 m2 groot en de voormalige garagedeur is vervangen door een pui met vensters zodat de ruimte licht en zonnig is te noemen.

Praktisch
Op de begane grond is er een ruime bijkeuken beschikbaar. Hier is ook de opstelplaats voor de was-droogcombinatie aanwezig en is er voldoende ruimte voor uw voorraad.

Eerste verdieping:
Wat een ruimte! Op deze verdieping zijn er vier riante slaapkamers aanwezig. Deze zijn allen van een verschillend formaat, voldoende ruim en goed indeelbaar. De badkamer is volledig betegeld en uitgerust met een whirlpool ligbad, douchegelegenheid, dubbele wastafelcombinatie en een sierradiator. Via een vlizotrap is er een praktische bergzolder bereikbaar met twee ramen in de kopgevels.

Tuin:
De woning staat op een riante kavel waardoor u over veel buitenruimte beschikt. De tuin is verzorgd aangelegd met plantenborders, gazon, terras, houten overkapping, berging en parkeergelegenheid in de voortuin.


Bijzonderheden:
- werken aan huis mogelijk
- dubbele bewoning mogelijk, slaapkamer en badkamer op begane grond is een optie
- vier slaapkamers
- grote tuin
- fraaie ligging
- bouwjaar 1998
- aanvaarding in overleg

Disclaimer:
Alhoewel zorgvuldig samengesteld, kunnen er aan deze tekst geen rechten worden ontleend. Wij staan dan ook niet in voor de juistheid en volledigheid van de getoonde gegevens.