Kwaliteit hoeft niet duur te zijn!

Uw woning verkopen?

Je wilt jouw woning verkopen. Misschien omdat je klein, groter of ergens anders wilt wonen of omdat jouw persoonlijke situatie is veranderd? Er zijn genoeg redenen om een woning te verkopen. Wil je de woning goed verkopen tegen de juiste prijs? Dit kan soepel met behulp van een goede verkoopmakelaar.

Er zijn veel goede en ervaren makelaars in Almere, maar hoe kies je de juiste uit? Waar moet je op letten? Wat is een normale prijs? Zijn er positieve referenten? Snapt de makelaar wat jouw wensen zijn? Heb je een goed gevoel bij een makelaar?  Zo zijn er talloze vragen die je kunt stellen als je een makelaar kiest. 

"Een korte kennismaking"

Wij streven naar een perfecte match tussen jouw woning en de toekomstige nieuwe bewoners van jouw woning, maar ook naar een juiste klik tussen De Almeerse Makelaar en jou als verkoper. Wij stellen ons graag voor in een vrijblijvend (en uiteraard kosteloos) kennismakingsgesprek en vertellen graag meer over onze werkwijze. Met uw verhaal en wensen kijken wij naar passende mogelijkheden stippelen wij (op maat) een strategie uit.

Jouw woning verkopen begint met een waardebepaling

De huizenmarkt in Almere kent voor ons geen geheimen. Met jarenlange ervaring in de makelaardij kennen we de sterke punten van een woonwijk, zien we waar kansen liggen en weten we precies welke woningzoekenden een match zijn voor jouw woning. Voordat we het huis daadwerkelijk in de markt zetten, is een waardebepaling nodig. Op basis daarvan bepalen we samen met u de verkoopprijs.

Het complete plaatje voor de verkoop van jouw woning

Er is maar één kans voor een goede, eerste indruk en die kans pakken we door jouw woning perfect te presenteren. Goed beeld levert meer op, daarom werken wij graag samen met een verkoopstylist en vastgoedfotograaf. Dat doen we altijd in overleg met jou als verkoper.

Een verkoopstylist en vastgoedfotograaf weten precies hoe zij een woning in de kijker moeten zetten. Potentiële kopers beslissen in een paar seconden of ze een huis willen bezichtigen, dus de woningpresentatie is letterlijk en figuurlijk goud waard.elt u nog over de verkoop van uw huis, maar wilt u zich alvast

In de schijnwerpers

Alle voorbereidingen getroffen? Dan zal de woning op het internet verschijnen. De woning zal uiteraard verschijnen op Funda, Huispedia, Jaap en uiteraard op onze eigen socialmedia kanalen en verkooppagina’s. Daarnaast hebben wij een groot bestand met woningzoekenden en zullen hen ook direct op de hoogte brengen van de verkoop. Op deze manier bereiken wij gericht enorme potentiële kopers!

Bezichtiging, onderhandeling en woning verkopen

Zodra er interesse is in jouw woning, plannen wij met de potentiële kopers een bezichtiging. Zij krijgen alle tijd en ruimte om de woning te bezichtigen en er een goed gevoel bij te krijgen. Daar dragen wij uiteraard ons steentje aan bij door persoonlijk te zijn, interesse te tonen en net dat extra stapje te zetten. Met een bouwkundige achtergrond en jaren lange ervaring binnen Almere kunnen wij de potentiële koper veel meer meegegeven dan alleen informatie over woning zelf. Hier valt te denken aan verbouwingsmogelijkheden en voorzieningen in de nabije omgeving. De kopers krijgen daarmee een beter beeld van de woning in de huidige situatie, maar ook een breder beeld alsof ze daar al wonen.

Met onze marktkennis zullen wij op een professionele manier de onderhandeling starten om tot het gewenste eindresultaat te komen. Wanneer er een passend bod en juiste voorwaarden gesteld zijn, zullen wij u begeleiden tot het moment van de sleuteloverdracht bij de notaris.

 

Jouw voordelen als je jouw woning via De Almeerse Makelaar

Persoonlijke aanpak

Begeleiding van A tot Z 

Perfecte kennis van de lokale huizenmarkt

Groot bereik onder kopers

Groot netwerk in en om Almere

Professionele en optimale presentatie

Ondersteuning en advies, vanuit kennis en ervaring

De beste prijs voor jouw woning

 

Ons advies: 

Klik hier om een kosteloze en vrijblijvende afspraak te maken met een van onze makelaars. Tijdens een korte kennismaking kan je beoordelen wij de makelaar zijn die jou kunnen helpen.